Projecte Pomerania

PROJECTE DE POMERANIA

POLÒNIA

El parc eòlic de Pomerania, actualment en construcció, tindrà una potència total instal·lada de 104,4 MW, amb 29 turbines de N131 de 3,6 MW de potencia unitària. Es preveu una producció elèctrica anual d’uns 347 GWh/any, la qual cosa equival al consum anual d’uns 45.000 habitatges, equivalent a un població com Reus de 120.000 habitants. També suposarà un estalvi anual de 347.000 tones de CO2 emeses en cas que la generació es fes amb carbó, o bé de 139.000 tones de CO2 en cas que es fes amb gas natural.

Per tal de materialitzar aquest projecte s’han gestionat unes 450 parcel·les públiques i privades, ja sigui per la ubicació de les turbines, el vol de les seves pales, l’obra civil, el cablejat interior o la línia d’alta tensió.

Aquest web fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir un millor servei i fer estadístiques de dades d'ús. Accepta abans de seguir navegant per poder gaudir de tots els seus continguts amb plena funcionalitat. Si vols més informació o modificar la seva configuració, visita la nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies