Trets diferencials

TRETS DIFERENCIALS

COMPROMÍS AMB EL TERRITORI

A Igewind sempre actuem proporcionant la màxima qualitat en el disseny, el desenvolupament i la implementació dels nostres projectes. D’altra banda, però, entenem que això no és possible sense establir col·laboracions sòlides i relacions de transparència amb els municipis, propietaris i comunitats locals de la zona d’afectació.

Per aquest motiu, un dels trets diferencials d’Igewind és la nostra proposta de lloguer redistributiva pels m2 afectats de totes les parcel·les, no només les que ocupen els aerogeneradors, així com donacions als ajuntaments d’un percentatge de la facturació amb mínims garantits.

A més, també oferim als habitants dels municipis afectats la possibilitat d’invertir en el parc eòlic un cop finalitzada la construcció, sense haver d’incórrer en el risc de la fase de desenvolupament. Aquest tracte proper amb les persones del territori permet atenció personalitzada i flexibilitat en el disseny de les instal·lacions.

Aquest web fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir un millor servei i fer estadístiques de dades d'ús. Accepta abans de seguir navegant per poder gaudir de tots els seus continguts amb plena funcionalitat. Si vols més informació o modificar la seva configuració, visita la nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies