Who we are

QUI SOM?

EMPRESA CONSULTORA I PROMOTORA

Igewind Renewables S.L. és una empresa consultora i promotora de projectes de generació d’energia renovable (RES), amb l’objectiu de portar-los al final del desenvolupament, donar suport en la construcció i operar-los al llarg de la seva vida útil.

Igewind és la participació conjunta del soci industrial Windering S.L., amb expertesa tècnica en el sector energètic, i el soci financer Sustainable Investment Capital R&SI. Els socis fundadors acumulem més de 25 anys d’experiència en el sector de les renovables, més concretament, en la promoció de parcs eòlics i plantes solars fotovoltaiques, amb un total de 105,6 MW eòlics i 1,5 MW de solar FV a Espanya promoguts i construïts, tenint, també, presència internacional, 104,4 MW eòlics promoguts i actualment en construcció a Polònia, 28 MW eòlics a Macedònia del Nord i 42 MW a Corea del Sud.

La nostra missió és promoure la generació elèctrica a través de fonts d’energia renovable, contribuint, així, a la transició energètica cap a un model sostenible i, a més, descentralitzat, implicant als municipis i als propietaris a través de col·laboracions sòlides i transparents.

http://www.igewind.com/wp-content/uploads/2019/12/empresa_01-470x320.jpg

Aquest web fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir un millor servei i fer estadístiques de dades d'ús. Accepta abans de seguir navegant per poder gaudir de tots els seus continguts amb plena funcionalitat. Si vols més informació o modificar la seva configuració, visita la nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies