Què fem

QUÈ FEM?

DESENVOLUPEM PROJECTES EÒLICS

El propòsit d’Igewind és el desenvolupament de projectes eòlics, en gran part, integrant tot el procés de desenvolupament des de la identificació de l’emplaçament i el disseny preliminar fins a obtenir la llicència d’obres per poder iniciar la seva construcció, així com fer-ne la supervisió.

El desenvolupament íntegre de projectes en estat inicial o greenfield, de l'A a la Z, inclou, entre altres, les següents tasques:

Recerca d’emplaçaments viables pel desenvolupament eòlic o FV, tenint presents els possibles factors restrictius que poden aparèixer al llarg de la seva promoció.
Instal·lació, gestió i manteniment de torres de mesura (havent gestionat més de 25 torres, pròpies i de tercers), així com l’elaboració d’estudis de recurs eòlic.
Al llarg d’aquests anys i en les diferents promocions eòliques i FV s’han desenvolupat gairebé una dotzena de projectes urbanístics i s’han gestionat i signat més de 1.000 parcel·les. Per tal de fer un seguiment gràfic i entenedor de l’estat del projecte en referencia, entre altres, als terrenys i la gestió dels mateixos, s’utilitza un GIS (Geographical Information System).
Realitzar els tràmits i projectes necessaris fins aconseguir la signatura del contracte de connexió a la xarxa amb la companyia elèctrica de distribució o transport per tal que el parc eòlic o la planta solar FV aboqui l’energia generada a la xarxa. Aquest apartat és sens dubte un dels element crítics i dificultosos en qualsevol projecte.
Redacció i supervisió de projectes tècnics: compatibilitat urbanística, EIA, projectes bàsics, projectes de detall de parcs/plantes FV, així com les infraestructures d’evacuació.
Obtenció de permisos i llicències, actualment havent-ho aconseguit amb més de 210 MW eòlics i 1,5 MW de solar FV (projectes greenfield fins a Ready to Build) a Europa.
CONSULTORIA - DUE DILIGENCE

ALTRES SERVEIS

Per altra banda, també oferim serveis de consultoria i due diligence, com ara la revisió tècnica i administrativa de projectes desenvolupats per altres promotors.

Aquest web fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir un millor servei i fer estadístiques de dades d'ús. Accepta abans de seguir navegant per poder gaudir de tots els seus continguts amb plena funcionalitat. Si vols més informació o modificar la seva configuració, visita la nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies